Skip to main content Skip to footer

Lamberink Rozema introduceert nieuwe functie op de website - Actueel woningaanbod via Realworks API

Pieter Rozema, makelaar bij Lamberink Rozema, is verheugd om de introductie aan te kondigen van een nieuwe functie op onze website. Met behulp van de Realworks API wordt het woningaanbod op onze website nu real-time bijgehouden via het CRM-systeem van Realworks, wat zorgt voor een up-to-date en nauwkeurige weergave van beschikbare woningen.

De aanbodpagina staat nu LIVE!

Door gebruik te maken van de Realworks API hebben we samen met Landstra de Groot Online Media een naadloze integratie tot stand gebracht tussen onze website en het CRM-systeem van Realworks. Dit betekent dat elke keer dat een woning wordt toegevoegd, bijgewerkt of verwijderd in het Realworks-systeem, deze veranderingen automatisch worden doorgevoerd op onze website. Hierdoor kunnen potentiële kopers en geïnteresseerden altijd rekenen op een actueel en accuraat overzicht van ons beschikbare woningaanbod.

De nieuwe functie biedt verschillende voordelen voor zowel huizenkopers als verkopers:

Up-to-date informatie: Huizenkopers hebben toegang tot actuele informatie over beschikbare woningen, inclusief recent toegevoegde aanbiedingen en wijzigingen in de status van woningen.

Real-time meldingen: Potentiële kopers kunnen zich abonneren op meldingen en updates voor specifieke criteria, zodat ze direct op de hoogte worden gebracht wanneer een woning wordt toegevoegd die aan hun wensen voldoet.

Efficiënte zoekervaring: Dankzij de real-time synchronisatie met het Realworks-systeem kunnen huizenkopers vertrouwen op een vlotte en moeiteloze zoekervaring, waarbij ze altijd kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid en nauwkeurigheid van de vermelde woningen.

Bij Lamberink Rozema streven we ernaar om transparantie en gemak te bieden aan huizenkopers en verkopers, en deze nieuwe functie is een belangrijke stap in die richting. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die het nieuwe aanbodpagina ons biedt om een verbeterde gebruikerservaring te bieden met betrekking tot het bekijken van ons woningaanbod.

Over Lamberink Rozema

Lamberink Rozema is een toonaangevend makelaarsbedrijf gevestigd in Appingedam. Als team van ervaren professionals bieden we uitgebreide diensten aan huizenkopers en verkopers, waarbij we streven naar het vervullen van de vastgoedbehoeften van onze klanten op een transparante en efficiënte manier.

About the author

Lamberink Rozema