Appingedam – Borglaan 1

Borglaan 1, Appingedam.
Een luxe appartement in het appartementen complex “Chez Bateau” gelegen op de mooiste locatie van Appingedam.

Op één van de mooiste locaties van Appingedam staat dit appartement gelegen in een kleinschalig appartementen complex. Het complex is zeer fraai gelegen met uitzicht vanuit de woonkamer met het aangrenzend terras op het vaarwater van het Nieuwe Diep en de Groeve met de daar aanwezig jachthaven van het “Overdiep”.
Vanwege de ligging maakt dit appartement optimaal gebruik van de mogelijkheden die deze locatie biedt: n.l. in het centrum naast het park achter de Nicolaikerk met alle winkels, de zaterdagmarkt en horeca binnen handbereik en op loopafstand hoeveel mooier en geschikter moet een woonlocatie worden.

Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een mooi terras aan de voorzijde gesitueerd op het zuid/oosten grenzend aan het gazon van het appartementen complex. Door de ligging op de begane grond heeft de woning mooie zichtlijnen vanuit de woonkamer. Het appartement heeft verder een inpandige fietsen berging en een eigen parkeerplaats op het parkeerterrein van het complex.

Het appartement heeft de volgende indeling;
Vanuit de centrale hal is er de entree van het appartement met brede en ca. 8 meter lange gang, luxe toilet wandcloset en fontein, Z vormige living met een royaal terras en semi-open keuken (totaal ca. 51m2) met keukeninrichting v.v. granieten werkblad en inbouwapparatuur (kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, bijkeuken ca. 3.4m2 met o.a. witgoedaansluitingen, totaal 2 ruime slaapkamers (resp. ca. 10. 6 en 16.5m2), ruime badkamer ca. 6.3m2 v.v. drempelvrije inloopdouche, vaste wastafel en extra wandcloset, technische ruimte met o.a. CV-ketel.

Informatie:
Het appartement wordt verwarmd en heeft warmwatervoorziening middels een cv-combiketel eigendom. Tevens is het voorzien van spreek/video-installatie en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning.
De buitenkozijnen van het appartement zijn van kunststof en voorzien van een inbraakwerend hang- en sluitwerk dat voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Het appartement is gedeeltelijk voorzien van elektrisch bedienbare zonwering.
De maandelijkse bijdrage van de VvE bedraagt € 185,-