Appingedam – Farmsumerweg 123

Farmsumerweg 123, Appingedam.
Een unieke kans om een nieuwbouwwoning te realiseren op deze kavel vanuit een beschikbaar bouwbudget.

Een vrijstaand woonhuis met een dubbele vrijstaande stenen garage van 49 m², de woning heeft verder een besloten achtertuin en een ruime oprit voor meerdere auto’s. De woning is beoordeeld in het kader van de versterking scenario C waarbij er versterkt kan worden, maar er ook een keuze is vanuit het aangewezen budget om te kiezen voor sloop/nieuwbouw.

De woning is gelegen op een goed bereikbare deels landelijke omgeving tussen Appingedam en Delfzijl nabij het woonplein met de grootschalige winkelbedrijven zoals de bouwmarkt, de woonwinkels en het tuincentrum. Het fraaie historisch centrum van Appingedam ligt tevens op fiets afstand van de woning.

De woning is gerenoveerd voorzien van een inbouwkeuken en apparatuur, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing gedeeltelijk rolluiken en zonwering, keurig sanitair met een badgelegenheid en slaapgelegenheid op de begane grond en heeft daarnaast 12 zonnepanelen op het garage dak.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, woonkamer met een laminaatvloer en haard, een open woonkeuken eveneens met een laminaatvloer, hal met plavuizen, badkamer met een wastafelmeubel en een inloopdouche, toilet, kast met opstelplaats voor de wasmachine, achterhal met een achterom en tot slot een slaapkamer met een laminaatvloer en een kastenwand.
Eerste verdieping, overloop, twee slaapkamers alles voorzien van laminaatvloeren en bergruimte.

Info:
– de woning is gerenoveerd en ondanks het versterkingsadvies momenteel goed bewoonbaar.
– de garagedeuren zijn elektrisch.
– de goten zijn van kunststof en gedeeltelijk de kozijnen.
– de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel Remeha (lease).

De nieuwbouw impressie van de twee toegevoegde nieuwbouw woningen in de presentatie zijn puur als ilustratie van eventuele sloop/nieuwbouwmogelijkheden toegevoegd. De woningen zijn echter niet begroot en ontwikkeld op deze locatie. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.