Appingedam – Farmsumerweg 59

Farmsumerweg 59, Appingedam.
Op een ruim bemeten kavel van meer dan 900 m² grond, staat dit royaal vrijstaand woonhuis met een woonoppervlakte van 170 m². De woning heeft een vrijstaande stenen garage met een zolderberging en een ruime parkeerplaats, separaat een vrijstaand houten tuinhuis. De besloten achtertuin is ruim bemeten en heeft ondanks een noord ligging door de diepte van de achtertuin veel zon en meerdere terrassen.

Vanaf deze woonlocatie is het historisch centrum van Appingedam in 10 minuten wandelend te bereiken. Het sfeervolle centrum heeft een breed en divers winkel aanbod, meerdere supermarkten, daarnaast is er het nieuwe “Overdiep” met de jachthaven en diverse horeca gelegenheden met gezellige terrassen. Kort gezegd een gezellige plaats met vele activiteiten in de zomer maanden. Verder is op loopafstand van de woning gelegen het busstation en het treinstation met goede verbindingen naar o.a. de stad Groningen en heeft de plaats de nieuwe scholencampus het Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum met onderwijs mogelijkheden op alle niveau’s.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, toilet met een zwevend closet en een fonteintje, ruime woonkamer met een erker en een parketvloer, woonkeuken met een plavuizen vloer en een ruim bemeten keukenblok in een u opstelling, provisie kelder met stahoogte. Verder van uit de hal is er de toegang naar de slaapkamer met aansluitend een badkamer met een douchecabine en een wastafelmeubel. Vanuit de keuken is er nog een ruime bijkeuken annex berging met een achterom naar de tuin en het terras.
Eerste verdieping, overloop, twee ruim bemeten slaapkamers eventueel op te splitsen in drie kamers met daarnaast nog een extra bergruimte. Tevens op deze verdieping is er nog een tweede badkamer met een wastafelmeubel, ligbad, tweede toilet en een douchecabine.
Tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap en nog een zeer ruime slaapkamer met een berging.

INFO:
– de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel.
– er zijn 10 zonnepanelen aangebracht.
– de woning is voorzien van isolerende beglazing.
– de woning heeft een C label.
– er is voor de nieuwe eigenaar nog € 8300,– SNN subsidie beschikbaar.
– de keuken heeft de volgende inbouw apparatuur o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een combi oven.