Appingedam – Kamplaan 5

Kamplaan 5 Appingedam.
Zeer goed geïsoleerd, aardbevingsbestendig en aardgasvrij, dat is deze royale recent opgeleverde eengezinswoning.

Een splinternieuwe aardbevingsbestendige ruime eengezins tussenwoning welke eind 2022 is opgeleverd. De woning heeft een goed afgewerkt voorzieningen niveau en een laag energieverbruik. Het geheel is rustige gelegen in de gerevitaliseerde kindvriendelijk wijk “Opwierde Zuid” en heeft daarnaast een besloten siertuin met een achterom gesitueerd op het zuiden.

De nieuw ontstane woonwijk “Opwierde Zuid” is ruim van opzet en is omgeven door veel groen met aan de zuidkant van de wijk gelegen tegen het Eemskanaal het park met de Wierdeoevers. Daarnaast is er op loopafstand van de woning het winkelplein met de daar aanwezige supermarkt en de Brede school en de sportvoorzieningen. Overigens is tevens het fraaie centrum van Appingedam, het bus en treinstation en de nieuwe scholen Campus goed bereikbaar t.o.v. de woning.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, toilet met een zwevend closet, tuingerichte woonkamer met een openslaande tuindeur en aan de voorzijde een open keuken in een hoekopstelling. Vervolgens is er nog een dichte provisiekast en een bijkeuken annex berging.
Eerste verdieping, overloop, drie ruime slaapkamers en een moderne fraai afgewerkte badkamer met een dubbele wastafel combinatie, een douchecabine en een tweede toilet.
Tweede verdieping, vaste trap, overloop, ruime zolderkamer met een dakraam en een berging separaat een installatieruimte.

INFO:
– De woning wordt verwarmd door een warmtepomp.
– De woning is volledig geïsoleerd.
– De woning heeft een A+++ label.
– De keuken is voorzien van een combioven, inductie kookplaat met een afzuigkap, koelkast en een vaatwasser.
– De woning heeft 10 zonnepanelen.
– De woning is een ideale gezinswoning.
– Het geheel is voorzien van kunststof en daardoor onderhoudsarm.

– De woning wordt louter verkocht aan kandidaten voor gebruik eigen bewoning.285.000