Appingedam – Regentesselaan 12

Regentesselaan 12, Appingedam.

Gelijkvloers wonen op een fraaie woonlocatie in een rustige woonomgeving.

Dat is mogelijk in deze vrijstaande goed onderhouden bungalow met een woonoppervlakte van ca. 160 m². De woning heeft een ruime inpandige garage met aan de voorzijde een ruime oprit voor meerdere auto’s. Aan de voor en zijkant van de woning is er een fraai aangelegde omhaagde siertuin met borders en een royaal zonneterras met een pergola gesitueerd op het zuiden. Tevens is er nog een vrijstaande houten berging aanwezig voor het tuingereedschap.

De woonwijk Tjamsweer waar de woning staat is een rustige woonwijk aan de westzijde van Appingedam gelegen enerzijds aan de rand van het landelijke buitengebied en binnen 5 fietsminuten afstand van het mooie historisch stadscentrum van Appingedam. Het historisch stadscentrum kenmerkt zich door de gezellige winkelstraten met een divers scala aan winkelaanbod en horeca gelegenheden met leuke gezellige terrassen aan het water van het “Damsterdiep” of aan de jachthaven van het “Overdiep”.
Complementerend heeft de plaats basis- en voortgezet onderwijs met het nieuw geopende “Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum” en goed openbaar vervoer met een uitstekende busverbinding en treinverbinding naar Groningen. Even buiten de plaats liggen de mooie fietsroutes door het Groninger wierdelandschap en aan de zuidkant het prachtige natuurgebied rondom het watersport/recreatie gebied van het “Schildmeer”.

De woning heeft de volgende indeling:
Entree, hal met een plavuizenvloer, toilet, royale lichte woonkamer met een openhaard en een parketvloer. Aansluitend is er de half open keuken met de separate eethoek eveneens met een parketvloer. Vervolgens de gang met drie aaneengesloten slaap annex werkkamers met een tegenoverliggende badkamer met een ligbad en wastafel. in het achterste gedeelte van de woning is er de ruime ouderslaapkamer met een deur naar het terras en een eigen badgelegenheid met douchehoek, wastafel en een tweede toilet en eveneens nog een extra hobbykamer. Via de ruim bemeten betegelde bijkeuken en de achterhal, is binnendoor de garage bereikbaar. Verder zijn er nog twee gescheiden zolder bergingen bereikbaar middels een losse trap.

Door de indeling met meerdere kamers en het volume van de woning is de woning geschikt voor zowel gezinnen als voor senioren en minder validen die gelijkvloers willen wonen wat deze woning erg multifunctioneel maakt.

INFO:
– de woning is enkele jaren geleden voorzien van nieuwe dakbedekking met isolatie (een warmdak constructie).
– de woning is voorzien van isolerende beglazing.
– de woning heeft 10 zonnepanelen.
– het geheel wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel van het merk Nefit bj. 2014.
– er loopt een bestelling voor deze woning voor een hybridepomp met nog 5 extra zonnepanelen waardoor de woning nog een behoorlijke extra energiebesparing gaat krijgen op de inmiddels reeds aanwezig voorzieningen.
– de keuken heeft een inbouwkeuken met een kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en een vaatwasser.
– de woning is buitenom recent geschilderd door een professioneel schildersbedrijf.