Appingedam – Rietgorssingel 9

Rietgorssingel 9 Appingedam.

Een modern vormgegeven vrijstaand woonhuis gelegen op een rustige woonlocatie aan een vijver.

Een goed onderhouden woonhuis met 170 m² woonoppervlakte, gebouwd onder een moderne architectuur met een inpandige garage. De rustig gelegen woning heeft een recent fraai aangelegde voortuin met daarnaast een ruime oprit en een besloten achtertuin met een royaal zonneterras, grasgazon en een vrijstaande houten berging.

De woning is gelegen in een rustige woonomgeving in de wijk “Oling”. Deze kindvriendelijke wijk is ruim opgezet met openbaar groen, speelvelden en heeft een visvijver gelegen tegenover deze woonlocatie. Voor gezinnen heeft het geheel een uitstekende ligging voor een ideaal woonklimaat. Deze locatie is de perfecte uitvalsbasis voor jonge kinderen om zelfstandig en veilig naar bredeschool “de Olingertil” in deze wijk te gaan. Ook woont u op een gunstige afstand van alle overige voorzieningen aanwezig in het fraaie historisch stadscentrum van Appingedam en het winkelcentrum Overdiep waar een compleet winkelaanbod aanwezig is met de daar aanwezige jachthaven en de omliggende plaatselijke Horeca . Ook voor de oudere jeugd biedt het wonen op deze locatie vele voordelen aangezien Appingedam met de nieuwe scholencampus het “Rudolph Pabus Cleveringa Lyceum” alle voortgezet onderwijs stromingen in huis heeft. Daarnaast zijn de openbaar vervoersverbindingen trein en de bus richting bijvoorbeeld Groningen goed te noemen vanuit Appingedam.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, royale hal, toilet. Lichte woonkamer met een gashaard, schuifpui naar het achterliggend zonneterras en de ruime open keuken met een tussen liggend eetgedeelte (zowel de kamer als de keuken is voorzien van een massieve parketvloer). Aansluitend aan de keuken is er de betegelde bijkeuken met een binnendoor naar de garage.
Eerste verdieping, ruime overloop, ouderslaapkamer met een frans balkon, slaapkamer met eveneens een frans balkon en een kastenwand met een ingebouwde wastafel, verder zijn er nog twee extra kamer te gebruiken als slaap en/of studeerkamer. Tot slot is er de complete badkamer met een aanwezig ligbad, een douchecabine, bidet, tweede toilet en een dubbele wastafel combinatie.

INFO;
– de woning is volledig geïsoleerd.
– de woning heeft 20 zonnepanelen wat in combinatie met de isolatie een goede energie besparing geeft.
– de woning heeft geen aardbevingsschade, mede vanwege een goede bevingsbestendige constructie.
– de keuken is voorzien van een kookplaat, wasemkap, combioven, koelkast en een vaatwasser.
– het geheel wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel Remeha bj. 2019.