Appingedam – Vrijheidslaan 12

Vrijheidslaan 12, Appingedam.

EEN TWEE ONDER ÉÉN KAP WONING MET EEN VRIJSTAANDE STENEN GARAGE EN LANDELIJK VRIJ UITZICHT. DE WONING MAAKT ONDERDEEL UIT VAN DE SLOOP/NIEUWBOUWREGELING VAN HET NCG.

Een twee onder één kap woning gelegen op een mooie landelijke locatie aan de rand van Appingedam. De woning heeft een vrijstaande stenen garage en een vrijstaande houten berging. Achter de woning ligt een besloten royale en verzorgde achtertuin gesitueerd op het zuiden met meerdere terrassen en een vijverpartij.

De woning is aan de rand van de wijk Tjamsweer gelegen, waardoor het aan de voorzijde een kilometers vrij uitzicht heeft over de landerijen richting Jukwerd en Oosterwijtwerd. Deze ruim opgezette en groene wijk is op korte afstand van de voorzieningen van het oude stadscentrum van Appingedam gelegen, waarbij ook diverse onderwijsinstellingen – basis- en voortgezet onderwijs en de nieuwe scholen Campus het Rudolf Pabus Cleveringa Lyceum gevestigd zijn. Tevens is op loopafstand van de woning het treinstation met een directe verbinding naar de stad Groningen.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, toilet, L. vormige woonkamer, uitgebouwde half open keuken en aansluitend de bijkeuken.
Eerste verdieping, overloop, 3 slaapkamers en een eenvoudig uitgevoerde badkamer met een ligbad en een wastafel meubel.
Tweede verdieping, zolder met een vlizotrap.

Info:
– De woning wordt verwarmd middels een hoog rendement c.v. combiketel van het merk Vaillant bj. 2002.
– de woonkamer heeft een rookkanaal met een gashaard.
– sloopnieuwbouw regeling NCG.

De woning zit in de sloop/nieuwbouwregeling waarbij de nieuwe woningen gebouwd gaan worden planning 2023 door Plegt-Vos. In de presentatie zijn een aantal artist impressions aanwezig voor de beeldvorming van deze nieuw te bouwen woningen. Aan deze getoonde impressies kunnen overigens geen rechten worden ontleent.