Delfzijl – Buitensingel 24

Buitensingel 24 Delfzijl.

Karakteristiek en goed onderhouden vrijstaand jaren 30 huis met vrij uitzicht.
Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Uitstekende ligging m.b.t. toegangswegen en op loopafstand van treinstation, winkelcentrum/weekmarkt, uitgaansgelegenheden en het strand.
Gelegen aan de voormalige gracht van de vestingstad, dus in de winter schaatsmogelijkheden en ’s zomers lekker vissen of ontspannen onder de bomen aan het water. Gegarandeerd vrij uitzicht.

Begane grond: entree voorzien van teakhouten lambrisering, woonkamer met aangebouwde serre, keuken met nieuw aanrechtblok en uitzicht op stadstuin, bijkeuken en douche met toilet.
De woonkamer is voorzien van 2 rookkanalen zodat gebruik van een pellet kachel mogelijk is.
Grotendeels voorzien van dubbelglas.
CV – Nefit in uitstekende conditie.
Onder het huis bevindt zich een ruime kelder met stahoogte, ideaal voor voedselopslag/voorraad.

1e verdieping: 3 slaapkamers met mogelijkheden voor een 4e slaapkamer en 2e toilet/douche.

Ligging tuin: op het oosten. Bereikbaar via achterom, ook met een (kleine) auto. Door de aanwezigheid van 3 vlinderstruiken waan je je in de besloten stadstuin zomers in een echte vlindertuin. Serre/terras voorzien van zonnescherm.

Authentieke kenmerken; aanwezigheid van originele brievenbuskastje, houten trapleuning met uitgezaagde hartjes motief, voordeur met facetgeslepen raampjes in ruitvorm, binnendeuren voorzien van ramen en omlijst door sierkozijnen. Aangebouwde serre met authentieke serredeuren.
Momenteel wordt de woonkamer en serre gebruikt als yoga – en massagepraktijk.