Delfzijl – Piet Heinstraat 30

Piet Heinstraat 30, Delfzijl.

Energiezuinig wonen in een fraai onder architectuur gebouwd herenhuis.

Op een rustige woonlocatie staat dit in 2009 onder architectuur gebouwd herenhuis. De woning is ruim bemeten en heeft maar liefst een woonoppervlakte van 175 m² met een luxe voorzieningen niveau. Verder heeft de woning een aangebouwde stenen garage en een dubbele carport met daarnaast nog een aangebouwde overkapping van totaal 54 m². Doordat de woning op een driedubbele bouwkavel staat is er een royale zij tuin met een grasgazon en terras, het totale grondoppervlakte bedraagt maar liefst 788 m².

De woning staat op een rustige woonlocatie met uitzicht op een tegenoverliggende speeltuin in de wijk Oud/west die zijn oorsprong vindt in de dertiger jaren, wat deze wijk met een verscheidenheid aan woningtypes een mooie sfeervolle en authentieke uitstraling geeft. De woning is tevens gelegen nabij het Damsterdiep waar deze woning een eigen aanlegsteiger met een vergunning heeft. Door de situering op korte afstand van het centrum van de havenstad is de woning nabij alle benodigde voorzieningen gelegen alsmede het NS-station, de kade van de zeehaven met horecagelegenheden en onderwijs instellingen zowel basis als voortgezet onderwijs.

De woning is energie zuinig vanwege de optimale isolatie en de HR ++ beglazing, daarnaast heeft de woning 16 zonnepanelen en wordt het geheel verwarmd door middel van een c.v met hoog rendement hybride warmetepomp in combinatie met vloerverwarming. Huidig gas verbruik ca. 1000 m², elektra is mogelijk om nagenoeg energie neutraal te verbruiken.

Het geheel heeft de volgende indeling:
Begane grond, hal, toilet met een zwevend closet en fontein, ruime L. vormige woonkamer met twee erkers en een PVC vloer(2022) aansluitend de open keuken met een moderne hoogglans keuken in een hoekopstelling en openstaande terrasdeuren naar het achterliggend terras. Tot slot de bijkeuken met een opstelplaats voor het witgoed en een binnendoor naar de garage.
Eerste verdieping, overloop, royale ouderslaapkamer en twee slaap c.q studeer/werk kamers aan de achterzijde (alle kamers voorzien van laminaatvloeren). Ruime luxe badkamer met een whirlpool, douchecabine, wastafel meubel en een tweede toilet.
Tweede verdieping, een erg ruim bemeten etage vanwege de dubbele dakkappellen met de overloop en twee royale kinderkamers voorzien van laminaatvloeren en twee kleine vlieringen.

INFO:
– De woning heeft een “Intergas” hoog rendement combiketel bj. 2010 en een hybride warmtepomp bj. 2017.
– De woning is voorzien van een waterontharder.
– De hoogglans keuken heeft een 5 pits gaskookplaat met wok brander, vaatwasser, koelkast, combioven en een afzuigkap.
– De garage heeft een elektrische garagedeur.
– Er is een eigen aanlegsteiger met vergunning op naam.
– Het betreft een traditioneel gebouwde woning.