Delfzijl – Piet Heinstraat 37

Piet Heinstraat 37, Delfzijl.
Een ruime gezinswoning met een garage en carport gelegen op een rustige woonlocatie tegen het centrum.

Op een goede woonlocatie staat deze ruime gezinswoning met maar liefst 115m² woonoppervlakte. De woning heeft vervolgens een stenen garage met een aan de voorzijde aangebouwde carport en separate stenen berging en een extra houten berging. De achtertuin is besloten met veel privacy en is onderhouds arm tevens heeft de woning aan de zijkant een ruime oprit voor zeker twee auto’s.

De wijk Oud-West waar de woning is gelegen is een karakteristieke woonwijk met een rustige woonsfeer en is gelegen tegen het centrum van Delfzijl. Om de hoek op loopafstand ligt het kleinschalige winkelcentrum van de Jachtlaan met de daar aanwezige Jumbo en het gezondheidscentrum. Verdere voorzieningen in deze nautische havenstad zijn o.a. de zeehaven met de handelskade, de schouwburg de “Molenberg” met diverse horeca gelegenheden en het strand aan de Eems. Verder heeft de plaats goed openbaar vervoer en een rechtstreekse trein verbinding naar de stad Groningen.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, hal, toilet, provisiekelder, lichte woonkamer met een inzethaard en een openslaande tuindeur naar de achtertuin, aansluitend is er de half open keuken met een keukenblok in een hoekopstelling.
Eerste verdieping, overloop, toilet, slaapkamer met een ruim balkon en twee ingebouwde kasten, slaapkamer met vaste kast en wastafel, een derde slaapkamer voorzien van een wastafel. Tot slot is er de badkamer met een inloopdouche en een wastafel.
Tweede verdieping, vaste trap, ruime overloop aansluitend een ruime slaapkamer voorzien van een dakkapel. Tevens is hier nog aanwezige bergruimte.

Info:
– De woning is voorzien van isolerende beglazing bgg en eerste verdieping.
– Het geheel wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel.
– Veel hobby annex bergruimte aanwezig.
– De garage heeft een aansluiting voor een wasmachine en een droger.
– De SNN subsidie van € 10000,– is nog niet aangevraagd door de huidige eigenaar en daardoor nog beschikbaar om door de nieuwe eigenaar aan te vragen.