Delfzijl – Piet Heinstraat 45A

Piet Heinstraat 45A, Delfzijl.
Op een rustige locatie in een ruim opgezette woonwijk, staat dit keurig onderhouden appartement met een fietsen berging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en bestaat uit twee verdiepingen waardoor er een woonoppervlakte is van maar liefst 90 m². Het appartement heeft een goed vrij uitzicht gesitueerd op het zuiden.

Deze bovenwoning staat in een rustige dertiger jaren wijk “Oud West” nabij het stadscentrum van Delfzijl met alle benodigde voorzieningen en het openbaar vervoer vanuit het NS-station en station West. De voorzieningen in de directe omgeving van de woning is het winkelcentrum van de Jachtlaan met de daar aanwezige JUMBO en het gezondheidscentrum. Dit alles maakt deze locatie een goede woonlocatie in de nautische havenstad.

De woning heeft de volgende indeling:
Via een afgesloten portiek met het trappenhuis is er de entree van de woning op de eerste verdieping. Deze etage bestaat uit de volgende indeling, gang met een laminaatvloer, ruime doorzonkamer met eveneens een laminaatvloer, een balkenplafond en haard. Aansluitend de studeerhoek met de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de gang is er de dichte keuken met een luxe keuken in een hoekopstelling en de separate bijkeuken met opstelplaats voor het witgoed. Vanuit de bijkeuken is er een deur naar het achterbalkon.
Verdieping: overloop, een ruime slaapkamer met een dakkapel en voorzien van een laminaatvloer, aansluitend is er een badkamer eveneens met een dakkapel voorzien van een ligbad, wastafel en een douchecabine en een 2e toilet. Tot slot is er een stookruimte voor de c.v. ketel.

Info:
– De woning heeft aan de voorzijde (zuid) nieuwe kunststof kozijnen met HR++ beglazing en screens
– het appartement is voorzien van dakisolatie.
– de luxe keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, inductie kookplaat, afzuigkap en een koelkast.
– het complex heeft een actieve VVE, service kosten bedragen € 75,– per maand.
– het appartement is instap klaar en heeft een rustige centrum ligging.