Delfzijl – Tichelwerk 16

Tichelwerk 16, Delfzijl.
Een ideale gezinswoning op een fraaie, kindvriendelijke woonlocatie.

Op een mooie woonlocatie staat deze royale twee onder één kap woning. De woning heeft een aangebouwde, geschakelde stenen garage en een houten berging. De woning heeft aan de voorzijde een diepe voortuin met een ruime oprit en een vrij uitzicht over de tegenoverliggende speelweide. De achtertuin ligt op het zuiden en geeft door de beslotenheid veel privacy.

De woning is gelegen in de steenbakkersbuurt, een gewilde woonwijk uit de zestiger jaren, ruim van opzet met een diversiteit aan bebouwing. De wijk heeft een centrale ligging in Delfzijl waardoor ook per fiets alles goed bereikbaar is; het centrum van de havenplaats maar ook de daar aanwezige havenboulevard. Aan de overkant van de wijk, op loopafstand, wordt momenteel gebouwd aan het nieuwe kind centrum “Delfzijl West” waarin straks drie scholen en peuteropvang worden gehuisvest. Vervolgens ligt in de directe omgeving: het gezondheidscentrum, het nieuwe sportcomplex en het treinstation Delfzijl West met een directe treinverbinding naar de stad Groningen.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, toilet, L-vormige woonkamer met open haard en dubbele openslaande deuren naar de voortuin, alsmede een eetgedeelte met een tuindeur naar het terras achter. Aansluitend is er een dichte keuken en de gang met een binnendoor naar de ruime garage.
Eerste verdieping: overloop, drie ruim bemeten slaapkamers met vaste kasten en wasbak, badkamer met een dubbele wastafelcombinatie, tweede toilet, een douchecabine en de opstelplaats voor het witgoed.
Tweede verdieping: vaste trap, overloop, twee slaapkamers met kastruimte en een bergzolder.

Info:
• de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel bj. 2012 van het merk Nefit, type CW5.
• de woning heeft muur- , vloer- en isolerende beglazing.
• er zijn 8 zonnepanelen aangebracht
• op de tweede verdieping zijn 3 nieuwe geïsoleerde Velux dakramen geïnstalleerd
• het garage dak is recent vervangen en hier zijn twee nieuwe lichtkoepels geplaatst
• de garage is voorzien van een elektrische garage deur, heeft op verschillende plaatsen stopcontacten, een kraan met stortbak en is vorstvrij dankzij de radiator.
• de berging beschikt ook over verlichting en stopcontacten
• zowel aan voor- als achterzijde van de woning zijn buitenkranen aanwezig