Delfzijl – Uitwierderweg 55

Uitwierderweg 55 Delfzijl.
Een karakteristiek half vrijstaand herenhuis gebouwd vanuit de architectuur van de “Amsterdamse school” met een aangebouwde stenen garage. De woning heeft een royale oprit en een besloten diepe achtertuin met een vrijstaand houten tuinhuis en een zonneterras. De tuin heeft ondanks een noord ligging een goede bezonning.

De woning is gelegen op een rustige woonlocatie in een royaal opgezette woonwijk op loopafstand van het stedelijk centrum van Delfzijl en het NS Station. Verder is Delfzijl is door haar unieke ligging aan het Werelderfgoed de Wadden een plek boordevol cultuur en recreatie. Winkelen in de oude vesting, uitwaaien op de dijk met uitzicht over de Eems, wandelen in de omliggende parken, of fietsen door het oude cultuurlandschap. Het kan allemaal in Delfzijl!

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal met een plavuizen vloer, woonkamer voormalige kamer en suite met kurk parket en twee originele schouwen en in de voorkamer een gashaard. Verder is er een dichte keuken met de toegang naar de droge provisiekelder met stahoogte en aansluitend is er de betegelde bijkeuken en het toilet.
Eerste verdieping, overloop, ruime slaapkamer met een balkon en een vaste kast, slaapkamer, ruime badkamer met een ligbad, douchecabine, tweede toilet en een wastafelmeubel, tevens is er nog een wasruimte met opstelplaats voor het witgoed.
Tweede verdieping, vaste trap naar deze verdieping met een slaapkamer en de mogelijkheid voor een extra slaapkamers.

INFO:
– de woning wordt verwarmd door middels van een hoog rendement combiketel AWB bouwjaar 2014.
– de woning is grotendeels voorzien van isolerende beglazing.
– de keuken is voorzien van een fornuis en een vaatwasser.
– de garage is voorzien van gas, elektra en een werkbank.
– de voormalige suitedeuren zijn nog aanwezig en heeft de mogelijkheid om terug te plaatsen in de originele hoedanigheid.
– de SNN subsidie van € 10000,- woningverbetering en isolerende maatregelen is voor deze woning nog niet aangevraagd waarbij de mogelijkheid nog bestaat voor de opvolgende eigenaar. Tevens bestaat de mogelijkheid om een (SOK) subsidie van € 10000,– aan te vragen voor regulier onderhoud karakteristieke panden en gemeentelijke monumenten
– het geheel betreft een kwalitatief degelijk gebouwde woning welke op onderdelen inpandig gemoderniseerd moet worden.