Delfzijl – Weg naar den Dam 2

Weg naar den Dam 2, Delfzijl.
Een sfeervol rietgedekt landhuis met een fraaie besloten tuin, gelegen nabij het Damsterdiep.

Op een fraaie woonlocatie nabij het Damsterdiep staat dit pittoreske vrijstaand goed onderhouden landhuis. De woning heeft een inpandige garage en een separatie berging. De fraai aangelegde zeer besloten siertuin met zonneterras is gesitueerd op het zuid/westen, waar het met veel privacy genieten is op het zonneterras. Achter de woning ligt een oprit voor meerdere auto’s en/of een camper of caravan.

De woning staat in de gewilde woonwijk “Fivelzicht” een speelse groene woonomgeving met zowel de voorzieningen van Appingedam als Delfzijl op fietsafstand van de woning. De wijk is omgeven door mooie wandelgebieden in de omliggende parken van het Biessumerbos en het Tuikwerderrak en het vis en vaarwater van het nabij gelegen Damsterdiep. Onderwijs voorzieningen waaronder basisonderwijs een het voortgezet onderwijs met de nieuwe scholencampus “Rudolph Pabus Clveringa Lyceum” liggen eveneens in de nabije omgeving van deze woning. Verder heeft de havenstad een goed en compleet voorzieningen niveau aan winkels en horecagelegenheden en is er een directe treinverbinding met de stad Groningen.

De woning heeft de volgende indeling.
Begane grond; entree, hal, speelse woonkamer met eetgedeelte en studeerhoek voorzien van een parketvloer. De woonkamer heeft een haard en openslaande tuindeuren naar het terras. Vervolgens is er een half open keuken en een slaapkamer alles bereikbaar vanuit de woonkamer. Vanuit de centrale hal is er een tweede royale slaapkamer en een luxe badkamer met douchehoek, toilet en een wastafelmeubel. Aansluitend de eetkamer met een plavuizenvloer en de trapkast met een opstelplaats voor de c.v. en vervolgens de toegang naar de tuinkamer eveneens met een plavuizenvloer en een pantry. Vanuit de tuinkamer is eveneens de inpandige garage bereikbaar.
Eerste verdieping; leuke speelse en sfeervolle slaapkamer.

Info:
– de woning is voorzien van isolerende beglazing.
– de keuken heeft de volgende inbouwapparatuur kookplaat, oven afzuigkap, vaatwasser, koelkast, natuurstenen, aanrechtblad.
– de woning is in 2022 in het geheel voorzien van een nieuwe rieten dakbedekking.
– het geheel wordt verwarmd door middel van een hoog rendement Vaillant combiketel bj. 2017.
– door de indeling is de woning levensloop bestendig.
– de tuinkamer is eveneens uitstekend te gebruiken als gastenverblijf.
– de woning heeft onder de stoffering nog goede aanwezige parketvloeren.
– er is een nieuw dakraam geplaatst.