Farmsum – Borgshof 45

Borgshof 45, Farmsum.
Vrijstaand wonen op een goede woonlocatie met een royale achtertuin gelegen aan het “Afwateringskanaal”.

Op een mooie locatie in Farmsum nabij het “Borgshof” staat deze goed onderhouden vrijstaande woning. De woning heeft aan de voorzijde een mooi en redelijk vrij uitzicht. Achter de woning ligt een royale achtertuin met een groot verhoogd terras en een vrijstaande stenen berging. De achtertuin is direct gelegen aan het “Afwateringskanaal” waardoor het een leuke plek is om te vissen, te spelevaren of in de zomermaanden te zwemmen.

Deze locatie is een goed bereikbare woonlocatie gelegen op de wierde tegen de oude dorpskern van Farmsum, nabij de basisschool. Farmsum is direct verbonden aan Delfzijl waardoor er een zeer compleet voorzieningen niveau aanwezig is in de directe omgeving van de woning. Zo heeft de Havenplaats een zeehaven met de daar aanwezige havenboulevard, de jachthaven en goed openbaar vervoer met zowel de bus als een treinverbinding naar de stad Groningen.

De woning heeft muurisolatie, kruipruimte isolatie, en wordt binnenkort volledig voorzien van kunststof kozijnen, gedeeltelijk nieuw geplaatst met HR++ beglazing. Verder is er een nieuw uitval zonnescherm en zijn er screens aangebracht. De vrijstaande schuur is voorzien van een nieuw dak.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, hal, gerenoveerd toilet met een zwevend closet, woonkamer met een laminaatvloer en de toegang naar de provisie kelder, verder is er vanuit de hal bereikbaar een slaap annex studeerkamer. In de achterste aanbouw van de woning is er ruime woonkeuken eveneens met een laminaatvloer, de badkamer met een douchecabine en een wastafelmeubel. De achteringang is via een hal bereikbaar en aansluitend een bijkeuken met de c.v. opstelling.
Eerste verdieping, overloop, toilet met wastafel, slaapkamer met een inloopkast, slaapkamer eveneens met een kastenwand en separate bergruimte.

Info:
– de woning is voorzien paneeldeuren met glas in lood beglazing.
– de keuken is voorzien van een kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een vriezer.
– de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement Remeha combiketel.
– Binnenkort voorzien van nieuwe kunststof kozijnen.225.000