Haren Gn – Hoornsedijk 30

Hoornsedijk 30 Haren.
Bijzonder wonen nabij het recreatiegebied van het Paterswoldsemeer.

Op een unieke woonlocatie staat dit geschakeld doch vrijstaand woonhuis. De woning heeft carport en royale oprit voor meerdere auto’s. Achter de woning bevindt zich een fraai aangelegde besloten siertuin met een overkapt terras met vijverpartij en een vrijstaande houten berging. Het perceel waarop de woning staat heeft maar liefst een totaal oppervlakte van 1375 m².

Het geheel staat aan een rustige landelijk gelegen ventweg van de lommerrijke “Hoornsedijk”. Aan de voorzijde is er vanuit de woning vrij uitzicht over de landerijen op o.a. de Meerwegbrug van het Noord Willemskanaal. In de naast gelegen omgeving van de woning bevindt het recreatie gebiedt van het Paterswoldsemeer een watersport gebied bij uitstek met vele wandel en fietspaden. Daarnaast ligt binnen 10 minuten fietsafstand het centrum van Haren met een compleet voorzieningen niveau van winkels en horeca. Verder is er een directe ontsluiting via de A 28 Groningen/Hoogeveen.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal met een plavuizenvloer, toilet, ruime lichte woonkamer met een haardpartij en schuifpui. Aansluitend is er een slaapkamer en de badgelegenheid met een inloopdouche en een wastafelmeubel. Tevens vanuit de hal is er een royale woonkeuken met plavuizenvloer een keuken in hoekopstelling een schuifpui naar het achterliggend terras. Voor het witgoed is er nog een separate bijkeuken eveneens met een plavuizenvloer met een achterom.
Eerste verdieping, vaste trap overloop en twee volwaardige slaapkamers en een inloopkast met opstelplaats voor de c.v.
Boven de woonkeuken is er nog een zolderberging.

Info;
– De woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combi ketel.
– De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing.
– de hoekkeuken heeft een kookplaat, oven, afzuigkap, koel/vriescombinatie en een vaatwasser.
– Voor energie besparing zijn er 8 zonnepanelen aangebracht op de woning.
– Er is een rookkanaal aanwezig.