Houwerzijl – Hoofdstraat 4

Hoofdstraat 4, Houwerzijl.
Sfeervolle starterswoning op een mooie vrije landelijke locatie aan de rand van het dorp.

Een keurig onderhouden twee onder één kap woning gelegen op een mooie vrije locatie aan de rand van het dorp met achter kilometers vrij landelijk uitzicht. De woning heeft verder een vrijstaande dubbele houten berging met een overkapping eventueel ook te gebruiken als garage. Achter de woning ligt de achtertuin met twee terrassen gesitueerd op het zuiden.

De woning is gelegen aan de rand van het dorp Houwerzijl en leuk sfeervol dorp gelegen in het oeroude “Reitdiepdal” en nabij het “Nationaal Park Lauwersmeer” een uniek natuur- recreatie en watersportgebied op de grens van Groningen en Friesland. Verder in de directe omgeving liggen de plaatsen Zoutkamp en Leens met een goed en compleet voorzieningen niveau aan winkels. Op iets grotere afstand op eveneens een goede bereikbaarheid liggen de plaatsen Winsum, Dokkum en de stad Groningen.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, lichte woonkamer met een laminaatvloer en een open keuken met een ruim opgestelde hoekkeuken, gang met opstelplaats voor de wasmachine, bijkeuken met plavuizen en kastenwand, toilet, betegelde badkamer met douchehoek en een wastafelmeubel.
Eerste verdieping, overloop, royale slaapkamer met een dakkapel en een laminaatvloer, kinderkamer met een laminaatvloer en een kastenwand, kleine studeer c.q. slaapkamer, kleine bergzolder boven de aanbouw.

INFO:
– de woning isolerende beglazing, gedeeltelijk dak en muur isolatie.
– het geheel wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel Nefit bj. 2017.
– er zijn 10 zonepanelen aangebracht.
– de woning heeft kunststof goten.
– de keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast, oven en een 5 pits kookplaat met afzuigkap.159.000