Muntendam – Middenweg 6

Middenweg 6, Muntendam.

Een nieuw gebouwd vrijstaand woonhuis met een vrijstaande garage gelegen op een mooie locatie in het centrum van het dorp.

Een in 2019 grotendeels nieuw gebouwd vrijstaand woonhuis met alle voorzieningen op de begane grond, waardoor deze woning levensloop bestendig is. Achter de woning staat een ruime geïsoleerde garage van 30 m² en is er een onderhoudsvrije besloten achtertuin met een overkapping.

Door de centrale ligging tussen Zuidbroek (met de naastgelegen A7 richting Groningen en Winschoten) en de plaats Veendam met alle denkbare voorzieningen zoals o.a. winkels, horeca en diverse basis- en middelbare scholen is deze woning in Muntendam uitermate geschikte woonlocatie met tevens de voorzieningen in het dorp en in de nabije omgeving.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, modern toilet met zwevend closet en fontein, L. vormige woonkamer met een open keuken waarbij het geheel voorzien is van een PVC vloer, proviand kast en de separate installatieruimte voor de c.v. en eventueel het witgoed. Vervolgens is er de achterhal annex bijkeuken met een plavuizenvloer, aansluitend twee slaapkamers met een PVC vloer en de luxe betegelde badkamer met een wastafelmeubel, tweede toilet en een royale inloopdouche.
Eerste verdieping, overloop, twee slaapkamers.

INFO:
– de woning is volledig geïsoleerd, muur-, dak en vloerisolatie.
– het geheel heeft kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
– de verwarmingsketel Intergas HR heeft het bouwjaar 2019.
– de woning heeft 12 zonnepanelen en daardoor lage energielasten.
– energie label A.
– op de begane grond is de woning grotendeels voorzien van vloerverwarming.
– de keuken is luxe uitgevoerd en is voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een combimagnetron.
– de garage heeft een elektrische sectional deur.
– de woning is volledig instap klaar.