Nieuwolda – Hoofdstraat 28

Hoofdstraat 28-30. Nieuwolda.
Op een rustige woonlocatie in het centrum van Nieuwolda staat deze zeer ruime woning met totaal maar liefst 348 m² woonoppervlakte. Het huis van oorsprong een twee onder één kap woning is in gebruik geweest als één geheel waarbij in de woning doorbraken zijn gemaakt tussen de beide woningen. De woning is daardoor ook weer vrij eenvoudig te splitsen tot een twee onder één kap, waarbij het weer twee aparte en van elkaar gescheiden woningen kunnen worden.

Door het bovenstaande verhaal is de woning zeker ook uitermate geschikt voor dubbele bewoning ouders kinderen, mantelzorg, wonen en werken aan huis. Of voor eigen bewoning van een helft en verhuur van het naast gelegen gedeelte of verhuur van het geheel voor belegging.

Achter de woning ligt een besloten siertuin en in het naast gelegen bedrijfsgedeelte is er nog een berging aanwezig behoren bij de woning.

Het geheel heeft de volgende indeling:
Nr. 28 Begane grond. Entree voormalige winkelruimte waarvan vrij eenvoudig een woonkamer is te maken, woonkeuken, kelder, studeerkamer, achterhal annex bijkeuken, luxe badkamer met een toilet, urinoir, wastafelmeubel en douche.
Eerste verdieping, overloop, 4 slaapkamer en een zolderberging. Verdieping zolder met een losse trap.
Nr. 30 Begane grond. Entree/vestibule, hal, toilet, woonkamer met een open keuken en aansluitend een serre.
Eerste verdieping; overloop met een balkon, 3 slaapkamers, een eenvoudige badkamer met een ligbad en wastafel. Verdieping zolder met een vlizotrap.

INFO:
– de woning heeft op de v.m. winkel na isolerende beglazing.
– er is gedeeltelijk muurisolatie aanwezig.
– er zijn twee hoog rendement combi ketels.
– de naast gelegen aangebouwde schuur wordt niet bij het geheel verkocht.
– er wordt een gedeeltelijk perceel overgedragen.
– nr. 28 heeft een nieuwe luxe inbouwkeuken.
– nr. 30 heeft een luxe badkamer op de begane grond.