Nieuwolda – Molenhorn 20

Molenhorn 20, Nieuwolda.

Aan de rand van het dorp Nieuwolda, aan een doodlopende straat staat deze ruime woning. De woning is vanwege zijn rustige ligging uitstekend geschikt voor kleine kinderen en (loslopende) dieren. De besloten achtertuin geeft veel privacy.
De woning heeft vier slaapkamers drie badkamers en drie keukens waardoor deze ruime woning ook zeer geschikt is voor een samengesteld gezin of praktijk aan huis. Ook is de woning geschikt als mantelzorg woning omdat de benedenverdieping drempelloos is en geheel betegeld. Ook heeft de woning een ruime garage.

De woning is gebouwd in 1990 en is voorzien van dak-, muur-, en vloerisolatie. Tevens zijn er 9 zonnepanelen aangebracht en is er recentelijk een nieuwe c.v. ketel geplaatst. De woning heeft een energielabel B.

Het dorp Nieuwolda is een leuk levendig dorp met een goed voorzieningen niveau zoals het basisonderwijs en de peuterspeelzaal, een supermarkt en de horecagelegenheden in het dorp. Nieuwolda is het meest noordelijke dorp in de gemeente Oldambt met de recreatie voorzieningen van het Oldambtmeer en het Midwolderbos. De grotere kernen in de regio zijn Winschoten en Delfzijl.

De woning heeft de volgende indeling:
Door een poort ( deur met daarnaast een glasplaat) komt u bij de voordeur. In de hal bevindt zich de trapopgang, een deur naar de bijkeuken en een deur naar de tussenhal waarin zich een eventuele aansluiting voor een wasmachine bevindt. De tussenhal geeft toegang tot het aparte toilet, de badkamer en de woonkamer. De lichte woonkamer (5.20 x 4.80). Vanuit de woonkamer komt u in de keuken waarin zich een aanrecht met gaskookplaat, ingebouwde koelkast en een losstaande vaatwasser bevindt. Vanuit de keuken kunt u de royale tuin bereiken ( kan ook vanaf de poort of door de achteringang).

In de keuken bevindt zich naast de tuindeur een koffiebar met fontein. De gehele benedenverdieping heeft plavuizen. Het toilet is voorzien van een zwevend closet. De badkamer op de begane vloer heeft een badmeubel en een bad met douche ( gecombineerd).

Op de eerste verdieping komt u op de overloop waar zich de cv ketel bevindt, een kast een apart toilet en de tweede badkamer( 2.70x 2.50) met ingebouwde wastafel en gecombineerd bad/ douche. Via een klein halletje waarin zich de trap naar de tweede verdieping bevindt komt u in een slaapkamer/ woonkamer (3.60×4.20) die verbonden is met een andere slaapkamer (3.60×3.60) en met de tweede keuken ( 1.80 x 3.20) voorzien van keramische kookplaat, losstaande koelkast en vaatwasser. Op de tweede verdieping bevindt zich een zolderkamer die ook als logeerkamer kan dienen ( 4.20×2.40).

Vanuit de overloop kunt u ook naar het andere appartement. Eerst komt u in een kleine hal waarin zich ook de trap naar de zolderkamer/ slaapkamer (7j.00x 3.00) bevindt. Deze zolderkamer heeft een modern kunststof dakraam met prachtig uitzicht. Verder bevindt zich hier de natuurlijke ventilatie voorziening en een aansluitmogelijkheid voor een wasmachine.

Het appartement heeft een gecombineerde woonkamer/ keuken van 3.60x 7.00 m. Hier bevindt zich de airco. In de keuken zit een koelkast. De aparte slaapkamer (5.00x 3.40) is zowel bereikbaar vanuit de keuken als vanuit de kleine hal. Hierin bevindt zich een kleine derde badkamer met douche, toilet en opbouw wasbak.

Zowel de woonkamer/keuken als de slaapkamer geven toegang tot de ruime loggia/ balkon (2x4m) met prachtig uitzicht over de velden en het dorp.

De derde zolderkamer is vanuit de overloop via een vlizotrap bereikbaar (2.70 x 3.20 m).

Aan de straatzijde bevindt zich de inpandige garage/schuur van 8.20 x 7.00 meter met automatische kanteldeur en een normale toegangsdeur vanaf de straat. In de garage is een bijkeuken afgescheiden waar de wasmachine, de droogtrommel staan en ruimte is voor een vriezer. Ook bevindt zich hier een vaste wastafel met warm en koud water. Tevens bevindt zich hier een kleine op bergzolder.

Inpandig is er nog een ruime garage ideaal voor de hobbyist of de mogelijkheid voor het vergroten van de het woonoppervlakte in deze woning.

Info:
– De woning is voorzien van een nieuwe Remeha hoog rendement combiketel bouwjaar 2022.
– De garage heeft een elektrische garagedeur.
– De woning is voorzien van HR++ beglazing.
– De woning heeft door de indeling vele mogelijkheden tot bewoning.
– Er kan nog een SNN subsidie voor deze woning worden aangevraagd van € 10000,-239.000