Noordwolde – Wolddijk 63

Wolddijk 63, Noordwolde.

Landelijke locatie om te herontwikkelen.

Op een fraaie landelijke locatie onder de rook van de stad Groningen ligt dit royale perceel met een oppervlakte van maar liefst 2990 m² grond.

Deze bijzondere landelijke locatie op fietsafstand van de stad Groningen is gelegen aan de noordzijde van de stad tussen Zuidwolde en Bedum in. In Zuidwolde zijn een school en sportvoorzieningen aanwezig en in Bedum de grotere kern van de twee dorpen zijn alle dagelijkse voorzieningen (middenstand, horeca, onderwijs en sport) te vinden. Door de ligging vlakbij de stad is het perfect geschikt voor iemand die landelijk wil wonen in de nabijheid van alle voorzieningen van de stad.

Op het perceel staat een voormalige woonboerderij waarvan de staat van onderhoud ronduit slecht is (een aantal foto’s in de presentatie geven hier een beeld van). Vanwege deze slechte staat van onderhoud is het geheel in de huidige toestand niet geschikt voor bewoning en dient het door een nieuwe eigenaar herontwikkeld te worden.

Op het geheel rust een woonbestemming.

De verkoopprocedure geschiedt middels een inschrijving. De genoemde prijs is een richtprijs. Voor de procedure de bezichtigings momenten en het inschrijvingsformulier informeer bij ons kantoor.