Slochteren – Torenplein 2

Torenplein 2, Slochteren.
Een speelse twee onder één kap woning met een inpandige garage gelegen op een rustige woonlocatie in het dorp.

Op een rustige woonlocatie in Slochteren staat deze goed onderhouden speels ontworpen twee onder één kap woning. De woning heeft een inpandige garage momenteel in gebruik als hobbyruimte en in de achtertuin welke via een achterom bereikbaar is een vrijstaande houten berging. De achtertuin heeft een besloten en een groen karakter en heeft een ruim zonneterras en een speels niveau verschil. De situering van de tuin is zuid/west.

Slochteren is 1 van de dorpen in de groene en authentieke “Woldstreek”. Ten noorden van het dorp ligt het natuurgebied het “Roegwold”, een natuurgebied met fiets en wandelpaden met een aansluiting naar het “Schildmeer” een watersportgebied bij uitstek.
Het dorp zelf bestaat uit een lint bebouwing en heeft goede voorzieningen zoals winkels, basisonderwijs en een divers verenigingsleven. De grotere kernen van Hoogezand maar ook de stad Groningen zijn maximaal in 20 autominuten bereikbaar of per openbaar vervoer goed bereikbaar.

De woning heeft de volgende indeling:
begane grond, entree met een overkapping, hal, toilet, speelse woonkamer met veel lichtinval door de aanwezige dakramen en een open haard, aansluitende de open keuken met een eetbar, provisiekast en een tuindeur naar het achter gelegen terras. Vanuit de hal is er een slaap annex studeerkamer en een binnendoor naar de garage thans in gebruik als hobbyruimte en opstelplaats voor het witgoed.
Eerste verdieping, overloop, ouderslaapkamer met aansluitend een berging, tussenliggende slaapkamer met een dakraam, slaapkamer met vaste kasten. Tevens is er de ruime badkamer met een ligbad, tweede toilet, een inloopdouche en een wastafelmeubel.

INFO:
– de woning heeft 22 zonnepanelen wat een behoorlijke energiebesparing oplevert.
– de woning wordt verwarmd door middel van een Nefit hoog rendement combiketel.
– er is vloer isolatie aangebracht en de spouw is geïsoleerd.
– de woning is voorzien van isolatieglas.
– de keuken is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser.
– de ouderslaapkamer is voorzien van een airco.269.000