Spijk – Tuinbouwweg 2

Tuinbouwweg 2 Spijk.
Een fraaie sfeervol gerenoveerde vrijstaande woning, gelegen op een royale kavel van 1585 m² grond aan de rand van het dorp.

Op een mooie rustige woonlocatie staat deze sfeervol volledig gerenoveerde vrijstaande woning. De woning heeft een inpandige garage en een vrijstaande dubbele carport voor twee auto’s. Het royale perceel bestaat uit een twee opritten aan weerszijde van de woning en een fraai aangelegde voortuin en zij-tuin. Achter de woning is er vanuit de openslaande tuindeuren een besloten zonneterras met een schaduw dak van platanen en de ruim bemeten achtertuin met het grasgazon en een separate speelhoek voor de jeugd. Achterin de tuin staat een vrijstaand houten tuinhuis met een overdekt terras alwaar een vrij uitzicht over de landerijen.

De woning is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van het dorp Spijk aangewezen als kerndorp gelegen tussen Delfzijl en de Eemshaven. Het dorp heeft een goed voorzieningen niveau met o.a. de nieuw geopende brede school met naschoolse opvang, een compleet verenigingsleven met veel sport accommodaties en daarnaast een goed winkel bestand met recent de nieuw geopende supermarkt. De grotere kernen van Appingedam en Delfzijl met een compleet voorzieningen niveau en onderwijsinstellingen liggen op 10 autominuten. Het dorp is voorzien van openbaar vervoer per bus.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, twee slaapkamers en een provisiekelder., aansluitend de sfeervolle woonkeuken met een plavuizenvloer en een balkenplafond. De keuken heeft een stijlvolle inbouwkeuken welke in 2021 is geplaatst. Vanuit de keuken zijn er de open slaande tussendeuren naar de woonkamer eveneens met een plavuizenvloer, balken plafond en de openslaande tuindeuren naar het achterliggend terras. Via de gang met plavuizen is er de fraaie badkamer met een ligbad en dubbele wastafelcombinatie en een inloopdouche, naast de badkamer is er een toilet met een hangcloset en fontein en aansluitend de betegelde bijkeuken met een plavuizenvloer en een keuken opstelling voor het witgoed. Vanuit de bijkeuken is er een binnendoor naar de garage.
Eerste verdieping, via twee aparte trapopgangen is er de voorste verdieping met een overloop en weerszijden kastenwanden, een slaapkamer met een dakkapel en laminaatvloer en een studeerkamer eveneens met laminaatvloer. De achterste verdieping is er een overloop een ruime slaapkamer met een laminaatvloer en een kinderkamer eveneens met lamnaatvloer.

Info:
– de woonkamer is voorzien van een dubbelwandig rookkanaal.
– de keuken heeft grotendeels vloerverwarming.
– de inbouwkeuken heeft de volgende inbouw apparatuur, inductiekookplaat, met een Bora, vaatwasser, carrousel, stoomoven en een koelkast.
– de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel van het merk Remeha bj. 2014.
– het geheel is voorzien van grotendeels dak, muur- en vloerisolatie.
– er is HR++ beglazing aanwezig in de woning.