Spijk – Ubbenasingel 17

Ubbenasingel 17 Spijk.
Een goed onderhouden en modern ingerichte twee onder één kap woning ideaal geschikt als starterswoning. De woning staat op een rustige woonlocatie en heeft een onderhoudsvrije voortuin, aan de zijkant van de woning een ruime oprit en een zeer royale achtertuin met zonneterrassen en een mogelijkheid voor het plaatsen van een garage of berging.

Spijk is een zogenaamd ‘kerndorp’ van de huidige gemeente Eemsdelta, wat direct aangeeft dat het dorp een regiofunctie biedt voor de omliggende dorpen. Onderdeel van deze regiofunctie is dat het dorp een goed voorzieningenniveau kent, met de nieuw geopende bredeschool en de nieuwe supermarkt een goed voorbeeld zijn. Het dorp kent verder een gunstige ligging, onder meer vanwege de situering tussen de havenstad Delfzijl en Appingedam met de daar aanwezige scholencampus enerzijds en de groeiende Eemshaven anderzijds. Via de nabijgelegen N46 – beter bekend als ‘de Eemshavenweg’ – zijn ook de stedelijke voorzieningen van de stad Groningen binnen 30 autominuten goed te bereiken. Naast voorzieningen op het gebied van de dagelijkse behoeften biedt het dorp ook een rijk verenigingsleven en meerdere sportverenigingen.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal,, toilet, provisie kelder, L vormige woonkamer met een vaste kast, een laminaatvloer en een schouw. Dichte woonkeuken eveneens met een laminaatvloer en een keurige moderne keuken opstelling met inbouw apparatuur, aansluitend de bijkeuken annex berging met een achterom naar de achtertuin.
Eerste verdieping, overloop, twee ruime slaapkamers en één kleine kinderkamer. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Aansluitend is er een gerenoveerd badkamer met een inloopdouche en een wastafelmeubel.
Boven deze verdieping bevindt zich nog een kleine vliering.

Info;
– de woning heeft spouwmuurisolatie.
– er isolerende beglazing.
– de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combi ketel van het merk Remeha bouwjaar 2013.
– er is door de huidige eigenaar een SNN subsidie aangevraagd echter nog niet besteed, waarbij de koper hier nog een eigen invulling aan kan geven.