Spijk – Zwarteweg 11

Zwarteweg 11, Spijk.
Een vrijstaande woning met veel leefruimte (193 m² woonoppervlakte) gelegen op een rustige woonlocatie met de tuinligging op het zuiden.

Op een rustige woonlocatie in het dorp staat dit ruim bemeten woonhuis. De woning heeft een inpandige schuur, een vrijstaande carport, een vrijstaand tuinhuis en een plantenkas. De woning staat op een ruim perceel van 785 m² grond en heeft een besloten achtertuin fraai gesitueerd op het zuiden.

Het dorp aangewezen als kerndorp heeft goede voorzieningen waaronder de plaatselijke nieuwe supermarkt en aanvullende voorzieningen zoals het garagebedrijf, horeca en o.a. postagentschap. Ook is er basisonderwijs met een nieuwe Bredeschool en openbaar vervoer. Daarnaast is er een rijk verenigingsleven in het dorp aanwezig met o.a. de voetbalvereniging, tennis, schietbanen en de recent geopende beweegtuin gelegen in de nabijheid van de woning. Spijk ligt langs de autoweg N33 van de Eemshaven naar Appingedam en verder naar Zuidbroek, waardoor het dorp een goede ontsluiting heeft en de grotere kernen van Appingedam en Delfzijl binnen 10 autominuten bereikbaar zijn. In deze plaatsen is ook het voorgezet onderwijs aanwezig met de nieuwe scholen campus in Appingedam.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, woonkamer met laminaatvloer, slaapkamer met de opkamer, kelder, toilet, ruime woonkeuken met een plavuizenvloer en gebinten. Aansluitend de eethoek met een schuifpui naar de achtertuin, werkkamer met een laminaatvloer, een nieuwe badkamer met een wastafelmeubel en een inloopdouche. Vervolgens is er de bijkeuken met een opstelplaats voor het witgoed en het achterhuis. Vanuit de keuken is er een binnendoor naar de inpandige garage.

Eerste verdieping, overloop, 4 slaapkamers waarbij alle kamer voorzien zijn van een laminaatvloer, verder zijn er drie ruime inloopkasten met een mogelijkheid voor een extra badgelegenheid en is er vervolgens nog een ruime zolder met een tweede opgang vanuit de garage.

INFO;
– de woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
– de woning is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie.
– het geheel wordt verwarmd door middel van een hoog rendement combiketel.
– de badkamer is in 2021 gerenoveerd.
– eventueel is er nog een SNN subsidie voor de nieuwe eigenaar beschikbaar voor woning verbetering van € 10000,–.