Wirdum – Eekwerdermeedenweg 4

Eekwerdermeedenweg 4 Wirdum.
Op een rustige locatie in een landelijke woonomgeving staat de vrijstaand goed onderhouden woonhuis met een aangebouwde garage. Het huis heeft aan de voorzijde kilometers vrij uitzicht over de landerijen. Aan de achterzijde van de woning is er een besloten fraai aangelegde achtertuin met zonneterrassen een overkapping en een vrijstaande houten berging.

De woning is zoals gezegd landelijk gelegen in het Noord Groninger wierdenlandschap. Het gebied is een kanogebied bij uitstek door vele stroompjes ook wel het marenlandschap genoemd in dit gebied. Voor dagelijkse voorzieningen is Appingedam uitstekend te bereiken zowel met de auto als op de fiets (15 fiets minuten) waar alle dagelijkse voorzieningen en onderwijs instellingen aanwezig zijn. Tevens zijn er goede verbindingen waaronder openbaar vervoer via de provinciale weg N360 met de stad Groningen (15 minuten). Het nabij gelegen vogelgebied van Hoeksmeer, het landgoed “Ekenstein” en de ligging van de Stadsweg, de eeuwenoude handelsroute van Groningen naar Duitsland, bieden mogelijkheden om in de vrije uurtjes recreatief te fietsen of te wandelen.

De woning heeft de volgende indeling:
Begane grond, entree, hal, woonkamer met een laminaatvloer, aansluitend de woonkeuken eveneens met een laminaatvloer en een tuindeur naar het terras van de achtertuin. Tevens vanuit de hal een slaapkamer, vervolgens de gang met de toegang naar de badkamer met een inloopdouche en een wastafel en het naastgelegen toilet. Tot slot is er de bijkeuken met een opstelplaats voor de wasmachine en een binnendoor naar de garage.
Eerste verdieping, vaste trap, overloop, slaapkamer en bergruimte.

Info:
– de woning is aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen en heeft kunststof goten.
– het geheel is voorzien van isolerende beglazing en muurisolatie aan de binnenzijde.
– het dak heeft in 1995 een nieuw dakbeschot gekregen.
– de woning wordt verwarmd door middel van een hoog rendement Vaillant combiketel bouwjaar 2018.
– de gevels zijn nieuw gevoegd.
– de hoekkeuken is voorzien van een koel/vriescombinatie een kookplaat, oven en een afzuigkap.

Er is nog een SNN subsidie beschikbaar van € 17000,– voor woning verbetering aan te vragen door de nieuwe eigenaar.